Google Ads.

Google Ads uitbesteden

Google Ads (SEA)

Een advertentietekstje tikken. Die op Google laten plaatsen. En klaar? Nou, nee. Je wil niet weten wat er allemaal mogelijk is bij een Google Ads campagne en aan hoeveel knoppen je moet draaien om echt waar voor je advertentiebudget te krijgen.

Copywriting is een vak apart. Zo ook het schrijven van advertentieteksten voor Google. Die moeten namelijk to the point zijn en tegelijkertijd de lezer verleiden om op de link te klikken. En komt het inderdaad zover? Dan gaat het echte werk beginnen. 

Goede landingspagina

Op welke pagina van je website komt de mogelijke klant terecht? Dat is wel een ding. Die pagina moet namelijk geheel in lijn zijn met de strekking van de advertentie. Daarbij moet er een duidelijke call to action op staan: een knop die de lezer tot een concrete actie aanspoort. Extra informatie of een offerte aanvragen bijvoorbeeld. Vaak is het handig om hiervoor een speciale landingspagina te maken. Of (bijvoorbeeld door ons) te laten maken.

De juiste focus

Maar wacht. We gaan te snel. Want voor we de tekst voor die advertentie en landingspagina gaan schrijven, moeten we eerst nog aardig wat zaken uitzoeken:

  • Wie zijn jouw potentiële klanten? En waarom hebben ze juist jouw product of dienst nodig? En bedenk: hoe kleiner je doelgroep, hoe gerichter je ze kunt benaderen.
  • Met welke zoekwoorden kun je jouw primaire doelgroep het best bereiken? En hoeveel kost het naar verwachting om op die zoekwoorden te adverteren?
  • Wie zijn jouw belangrijkste concurrenten? Adverteren zij ook op Google? En met welke zoekwoorden?
  • Hoeveel levert een nieuwe klant je financieel op? En hoe staat dat bedrag in verhouding met de advertentiekosten?
  • Hoe groot is je advertentiebudget?

Innovatieve advertentie-tools

Google is een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld en heeft uiteraard ook geavanceerde advertentie-tools ontwikkeld. Daarbij maken ze steeds vaker gebruik van de mogelijkheden die kunstmatige intelligentie biedt. Fantastisch natuurlijk, maar gaat dat je echt helpen of zorgt het voor ondoorzichtige campagnes die zich slecht laten optimaliseren?

Gecertificeerde Google Ads specialisten

Zelf met vallen en opstaan kijken wat voor jou het best werkt? Of toch maar een shortcut nemen? Als gecertificeerde Google Ads specialisten met jarenlange ervaring weten we precies wat er allemaal mogelijk is. Ook weten we aan welke knoppen we moeten draaien om het maximale uit jouw advertentiecampagne te halen.

Gratis Google Ads Analyse

Al een bestaande campagne op Google? Die kunnen we voor je optimaliseren. En we gaan daarbij grondig te werk. Zo hebben we een programma gebouwd dat jouw campagne volautomatisch analyseert. Je weet dan al binnen 5 minuten waar je staat en wat de quick wins kunnen zijn. Hoeveel die analyse kost? Niets. Is gratis. Zo kun je er op een laagdrempelige manier achter komen dat we echt weten waar we het over hebben.

Google Ads uitbesteden

Het opzetten en beheren van een Google Ads campagne is tegenwoordig behoorlijk complex. Een vak apart dus. Als Google Partner helpen we je graag om een beter rendement uit je marketingbudget te halen. Vrijblijvend kennismaken? Leuk! Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Veelgestelde vragen over Google Ads

Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ

Jouw online marketing en google ads dreamteam

Het gaat niet alleen om data, maar ook om vertrouwen. Ga met ons in zee en wij gaan voor je door het vuur. Vraag ons uit, daag ons uit.

0%
arrow-up