Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Interview met Remon de Groot

Dartshop Leiden

Nederland is een serieus dartland geworden. Met dank aan Raymond van Barneveld, Jelle Klaassen en Michael van Gerwen. Wie in hun voetsporen wil treden en op zoek is naar het juiste materiaal, kan terecht bij Dartshop Leiden. Naast de fysieke winkel is er ook een webshop. En die loopt als een tierelier.

Van welk materiaal een dartpijl is gemaakt, kan net het verschil maken. Zo ook het gewicht en het design. Daarbij blijft het maatwerk, want elke darter is anders. Zweethanden? Daar zijn speciale pijlen voor. Zo ook voor darters die van nature juist veel grip hebben.

"Gekkenhuis: onze webshop groeit gigantisch snel."
Remon de Groot

Webshop in de lift

In onze fysieke winkel kunnen we gericht advies geven op basis van hoe iemand voor het dartbord staat en hoe hij werpt. Dat is echt een voordeel, vindt Remon. Dus die winkel houden we zeker aan. Ondertussen zijn er wel steeds meer mensen die onze webshop weten te vinden. Onze online omzet groeit gigantisch snel. Met dank ook aan Rooza Online Marketing.

"Ik ben zeer tevreden over hun aanpak en de duidelijke manier waarop ze alles uitleggen"
Remon de Groot

Duidelijke uitleg

Ik werk nu zo’n anderhalf jaar met ze samen, vervolgt hij, en ik ben zeer tevreden over hun aanpak en de duidelijke manier waarop ze alles uitleggen. Ze zijn een stuk communicatiever dan de online marketingspecialisten waar ik in het verleden mee te maken had. Die waren veel zakelijker: als ik een vraag had, moest ik meteen betalen, zelfs als dat iets kleins was.

Denken in oplossingen

Het mooie van Tim en zijn team is dat ze echt met je meedenken. Ze denken in oplossingen en houden daarbij ook rekening met de kosten. En werkt een keertje iets niet? Dan zeggen ze dat ook gewoon. Zoals vorig jaar, na een Facebook-campagne die niet goed aansloeg. Ik kreeg toen het advies om ermee te stoppen en iets anders te proberen. Dat waardeer ik heel erg, die eerlijkheid.

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Ontdek in de interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Meer klantervaringen

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%