Leer ons kennen.

Rooza Online Marketing

Het team

Wij zijn jouw full-service online marketing partner. We vormen een slagvaardig en krachtig team en helpen opdrachtgevers in Nederland (en daarbuiten) met het verbeteren van online resultaten door het opzetten, beheren en optimaliseren van winstgevende online marketing campagnes.

Wie zijn wij

Tim Rooza

Tim Rooza

Oprichter / online marketing specialist
Maakt potentie tastbaar

Als online marketing specialist krijgt Tim energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die hij realiseert. Met ervaring op veel deelgebieden binnen online marketing zorgt hij dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij worden verschillende middelen ingezet zoals Google Ads (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Tim is getrouwd met Karen, woont in Velp (bij Arnhem) en is vader van Twan (2014) en Lukas (2015).

Christian Broekmeulen

Christian Broekmeulen

Data analyse, Dashboarding & PPC-specialist
Draait aan de juiste knoppen

Deze van oorsprong Achterhoeker wordt als performance marketing specialist blij als het gaat over het behalen van positieve ROI. Zijn weapons of choice zijn Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn ads en SEO. Hij deinst ook niet terug voor de realisatie van goede dashboards of Tagmanager implementaties. Zelfs (of liever gezegd: vooral) als het wat ingewikkelder wordt.

Christian streek met zijn vriendin neer in Arnhem, is dol op lekker eten (en koken!) en beschikt nog altijd over een typische Achterhoekse nuchtere no-nonsense instelling.

Sien Wassenaar

Sien Wassenaar

Social media & Content marketeer
Creëert unieke content

Met een flinke portie ervaring op het gebied van social media management, online marketing en communicatie en roots in videoproductie, is Sien allround specialist op het gebied van social media (management) en (SEO-proof) content marketing. Ze is sterk in de creatie van (premium) content, het schrijven van pakkende, prikkelende blogartikelen en social posts en helpt opdrachtgevers graag een positieve(re) klantervaring te creƫren en meer zichtbaarheid voor organisaties of merken te realiseren.

Sien woont in Arnhem samen met Anne-Jan, chef Barista bij Sugar Hill en is moeder van Fiene (2013).

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een fraai monumentaal pand in het hart van Arnhem denken we graag met je mee.

arrow-up