Lees over onze nieuwe Google Analytics 4 (GA4) training.

Leer ons kennen.

Rooza Online Marketing

Het team

Wij zijn jouw full-service online marketing partner. We vormen een slagvaardig en krachtig team en helpen opdrachtgevers in Nederland (en daarbuiten) met het verbeteren van online resultaten door het opzetten, beheren en optimaliseren van winstgevende online marketing campagnes.

Wie zijn wij

Tim Rooza

Tim Rooza

Oprichter / online marketing specialist
Maakt potentie tastbaar

Als online marketing specialist krijgt Tim energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die hij realiseert. Met ervaring op veel deelgebieden binnen online marketing zorgt hij dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij worden verschillende middelen ingezet zoals Google Ads (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Tim woont in Velp (bij Arnhem) en is vader van Twan (2014) en Lukas (2015).

Christian Broekmeulen

Christian Broekmeulen

Data analyse, Dashboarding & PPC-specialist
Draait aan de juiste knoppen

Deze van oorsprong Achterhoeker wordt als performance marketing specialist blij als het gaat over het behalen van positieve ROI. Zijn weapons of choice zijn Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn ads en SEO. Hij deinst ook niet terug voor de realisatie van goede dashboards of Tagmanager implementaties. Zelfs (of liever gezegd: vooral) als het wat ingewikkelder wordt.

Christian streek met zijn vriendin neer in Arnhem, is dol op lekker eten (en koken!) en beschikt nog altijd over een typische Achterhoekse nuchtere no-nonsense instelling.

Rutger van Loo

Rutger van Loo

Social- & performance marketeer
Op het snijvlak van creativiteit en techniek

Rutger kicked op de combinatie van creativiteit en techniek. Hij vind het prachtig om campagnes met elkaar te vergelijken, om campagnes te optimaliseren en om in een rapportage te kunnen aantonen hoeveel impact een actie gehad heeft. Dankzij jarenlange ervaring als in-house marketeer weet hij als geen ander snel en efficient waarde toe te voegen.

Rutger woont samen met zijn vriendin in Nijmegen en is ook een getalenteerd fotograaf.

Mike van Dorst

Mike van Dorst

SEO- & Data Driven marketeer
Zet zich gepassioneerd in voor online groei

Mike is een marketeer in hart en nieren en heeft veel motivatie om te presteren. Hij krijgt energie van onder andere (technische) SEO optimalisatie, Google Ads, Copywriting, conversieoptimalisatie en datagedreven marketing. Ook heeft hij jarenlange ervaring in de online marketing en houdt van echte uitdaging: Hij is constant bezig om zijn kennis en kunde zowel nieuw als verfrissend te houden en doet dat met liefde voor het vak.

Mike woont in Arnhem en kan (bij wijze van spreken) naar kantoor rollen. Je kan met hem praten over sport, films, muziek en games.

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%
arrow-up