Tip: HΓ©t alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Leer ons kennen.

Rooza Online Marketing

Het team

Wij zijn jouw full-service online marketing partner. We vormen een slagvaardig en krachtig team en helpen opdrachtgevers in Nederland (en daarbuiten) met het verbeteren van online resultaten door het opzetten, beheren en optimaliseren van winstgevende online marketing campagnes.

Wie zijn wij

Tim Rooza

Tim Rooza

Oprichter / online marketing specialist
Maakt potentie tastbaar

Als online marketing specialist krijgt Tim energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die hij realiseert. Met ervaring op veel deelgebieden binnen online marketing zorgt hij dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij worden verschillende middelen ingezet zoals Google Ads (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Tim woont in Velp (bij Arnhem) en is vader van Twan (2014) en Lukas (2015).

Christian Broekmeulen

Christian Broekmeulen

Data analyse, Dashboarding & PPC-specialist
Draait aan de juiste knoppen

Deze van oorsprong Achterhoeker wordt als performance marketing specialist blij als het gaat over het behalen van positieve ROI. Zijn weapons of choice zijn Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn ads en SEO. Hij deinst ook niet terug voor de realisatie van goede dashboards of Tagmanager implementaties. Zelfs (of liever gezegd: vooral) als het wat ingewikkelder wordt.

Christian streek met zijn vriendin neer in Arnhem, is dol op lekker eten (en koken!) en beschikt nog altijd over een typische Achterhoekse nuchtere no-nonsense instelling.

Nino Kraus

Nino Kraus

Online & data marketeer
Durft te kiezen

Nino is een technisch online marketeer en voelt zich thuis in Google Analytics (GA4), SEA, SEO, Tagmanager en conversieoptimalisatie. Hij beschikt over een uitstekende helicopterview die ervoor zorgt dat zijn online marketing inspanningen ook daadwerkelijk bijdragen aan de bottom-line doelstellingen. Nino woont in Didam, is erg sportief (squash, hardlopen, fitness etc.) en volgt alle ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet.

Emma Eltink

Emma Eltink

Data- Analytics & Online marketeer
Creatief met data

Emma is een online marketeer met een onweerstaanbare passie voor data crunchen, doelgroepen begrijpen en het versterken van online resultaten met een kick-ass strategie. Ze is het geheime wapen in een databrij. Emma gaat door tot ze het snapt. Daarnaast zijn haar woordgrappen bijna net zo goed als haar marketingvaardigheden.

Jayson Futselaar

Jayson Futselaar

SEO- & PPC marketeer
SEO, PPC en AI-nerd met natuurlijke adrenaline

Jayson is een gepassioneerde SEO en PPC marketeer met een specifieke interesse in het slim toepassen van AI in de online marketingwereld. Afkomstig uit Arnhem, brengt hij niet alleen een schat aan expertise met zich mee, maar ook een onmiskenbare brok positieve energie. In zijn vrije tijd is Jayson vaak te vinden op de mountainbikepaden in de bossen rondom Arnhem. Zijn leergierigheid en enthausiasme is kenmerkend; hij is altijd op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden en staat open voor andere invalshoeken.

Romme Jansen

Romme Jansen

PPC/SEO/CRO marketeer
Veelzijdige online marketing krachtpatser

Romme gaat er helemaal voor. Dat geldt niet alleen voor online marketing, maar ook voor fitness. Hij houdt pas op als zijn marketingcampagnes even indrukwekkend zijn als zijn goedgetrainde biceps. Met doorzettingsvermogen zit het dus wel goed. Daarnaast is Romme een groot liefhebber van β€œsilent disco”, waar zijn moves (bijna) net zo goed zijn als zijn data-analyses. Woonachtig in Duiven (bij Arnhem), buigt Romme zich dagelijks over Google Ads, zoekmachineoptimalisatie (SEO), data-analyse en conversieoptimalisatie.

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%