Het resultaat telt.

Rooza Online Marketing

We zijn van de getallen en de feiten

Cijfers geven ons inzicht en gaandeweg leren we, samen met onze opdrachtgevers. De beste methode is om te experimenteren en stap voor stap te verbeteren, te groeien. Soms een stapje terug maar uiteindelijk altijd vooruit.

Het gaat niet alleen om data, maar ook om vertrouwen. Ga met ons in zee en wij gaan voor je door het vuur. Vraag ons uit, daag ons uit.

Wij vormen een kleinschalig ‘full-service’ online marketing bureau met een technisch randje. Voor onze opdrachtgevers verbeteren we de online resultaten met winstgevende online marketing campagnes, intensieve SEO trajecten en slimme dashboards.

Voor ons ligt de kracht van een goede samenwerking in vertrouwen, ambitie, transparantie en kwaliteit. 

Een greep uit onze diensten

Online strategie

Ontdek hoe je ideale klanten in beeld krijgt en hoe je hen het best kunt benaderen.

Social media marketing

Groei op LinkedIn, Facebook, Instagram of Pinterest. Genereer meer leads en omzet met slimme campagnes en social media tactieken.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Kies voor een hogere ranking met behulp van gedegen zoekwoordonderzoek, concurrentieanalyse en advies. Mét of zonder uitvoering (techniek, contentcreatie & rapportage)!

Google Ads (SEA)

Laat een efficiënte en effectieve Google Ads campagne maken door een bureau met zó veel SEA-ervaring dat Google Ads voor hen als natuurlijke habitat aanvoelt.

Dashboarding & Analytics

Krijg met rapportages en dashboards inzicht in data met geavanceerde en/of maatwerk Google Analytics implementaties.

Conversie optimalisatie

Verbeter de prestaties van je website en advertenties en verhoog je rendement zonder extra advertentiekosten.

Het online marketing totaalpakket

Vergroot direct de online marketing kennis en effectiviteit van jouw bedrijf op het gebied van organische posities, betaalde campagnes en leadgeneratie. We combineren alle kanalen, inzichten en werkzaamheden tot een ideale mix voor jouw organisatie.

Probeer het

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een fraai monumentaal pand in het hart van Arnhem denken we graag met je mee.

0%
arrow-up