Lees over onze nieuwe Google Analytics 4 (GA4) training.

Dashboarding & analytics.

Online dashboard op maat

Dashboarding & analytics

Als je tijd, geld en energie in een online marketingcampagne stopt, wil je natuurlijk wel weten wat die investeringen opleveren. En dan niet alleen qua inkomsten, maar bijvoorbeeld ook qua kliks, likes en andere interacties van mogelijke klanten. Een online dashboard is dan wel zo handig.

Data kunnen tot interessante nieuwe inzichten leiden. Maar dan moet je die data wel eerst inzichtelijk maken. Het liefst op een visuele manier, zodat je snel kunt zien wat de inspanningen op het vlak van online marketing opleveren.

Online dashboard op maat

Bij Online Rooza Marketing weten we uit ervaring wat bij het monitoren van online-marketing-activiteiten de belangrijkste KPI’s zijn. Die kritieke prestatie-indicatoren vinden onze opdrachtgevers dan ook terug in het online dashboard dat we voor ze maken. We maken elk dashboard op maat, in je eigen huisstijl en met je eigen specifieke wensen.

Dashboarding & analytics

Social media dashboard

Welke impact hebben jouw social-media-inspanningen? Ook dat kunnen we via een overzichtelijk dashboard voor je visualiseren. Zo weet je direct of jouw campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest wel de gewenste resultaten opleveren.

Koppelingen met jouw databronnen

Het bouwen van dashboards vereist aardig wat technisch inzicht en programmeervaardigheden. In de blogs die we over dit onderwerp schrijven, klinkt er dan ook regelmatig een nerd-alert. Het goede nieuws: als je ons inschakelt, doen wij al het werk ‘onder de motorkap’. Daarnaast kun je ons ook inschakelen om koppelingen maken met jouw eigen databronnen. Jouw CRM bijvoorbeeld. Of je CMS of mailsysteem.

We hebben jarenlange ervaring met het maken van dashboards en hebben op dat vlak aardig wat kennis opgebouwd. Het gebeurt dus zelden dat we een koppeling niet kunnen maken.

Dashboard laten maken?

Kies je ook voor zo’n dashboard? Dan krijg je niet alleen online toegang tot je eigen dashboard, maar we maken dan ook inzichtelijke en eenduidige rapportages voor je (PDF). Zo zie je meteen waar je staat. Een ideale manier om meer grip op data te krijgen. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen over dashboards en analytics

Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ

Jouw online marketing en dashboarding & analytics dreamteam

Het gaat niet alleen om data, maar ook om vertrouwen. Ga met ons in zee en wij gaan voor je door het vuur. Vraag ons uit, daag ons uit.

0%