Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Dashboarding & analytics.

Online dashboard op maat

Dashboarding & analytics

Als je tijd, geld en energie in een online marketingcampagne stopt, wil je natuurlijk wel weten wat die investeringen opleveren. En dan niet alleen qua inkomsten, maar bijvoorbeeld ook qua kliks, likes en andere interacties van mogelijke klanten. Daarnaast blijkt het vaak lastig te zijn om inzicht te krijgen doordat beschikbare data op allerlei verschillende platformen staat. 

Dus ben je op zoek naar inzicht in de prestaties van jouw online marketingactiviteiten? Zie je door de bomen het bos niet meer door alle verschillende platforms en wil je in één oogopslag kunnen zien hoe jouw bedrijf ervoor staat? Verbeter dan je online marketing inzichten met een op maat gemaakt dashboard. 

Online dashboard op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van op maat gemaakte dashboards. Deze dashboards vereenvoudigen niet alleen de enorme hoeveelheid data van diverse platformen, maar benadrukken ook in één oogopslag de prestaties van je onderneming. Een online dashboard kan zo compact of uitgebreid zijn en wordt specifiek afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. We gaan graag met jullie in gesprek over wat er mogelijk is. Onze dashboards geven real-time inzicht online, maar worden ook periodiek naar jullie verzonden als PDF. Dit kan bijvoorbeeld iedere week of maandelijks zijn. Zo zijn jullie altijd op de hoogte.

Dashboarding & analytics

Real-time inzicht voor snelle besluitvorming

Tijd is geld en real-time informatie is essentieel. Met een op maat gemaakt dashboard kun je in één oogopslag de gezondheid van je bedrijf inschatten en indien nodig direct actie ondernemen.

Visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk

Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom geven wij onze dashboards vorm in jouw huisstijl. Dit zorgt ervoor dat het dashboard niet alleen inhoudelijk past bij de behoeften van jouw organisatie maar ook qua vormgeving. Dit zorgt ervoor dat het dashboard gemakkelijk gedeeld kan worden binnen jouw organisatie. Daarnaast is een dashboard zo nuttig als het gebruiksvriendelijk is. We besteden daarom veel aandacht aan intuïtief ontwerp en personalisatie om ervoor te zorgen dat je dashboard naadloos aansluit op je zakelijke behoeften en doelen.

Specifieke vraagstukken of juist een birds-eye-view

Wanneer is een dashboard handig? Bijvoorbeeld voor:

 • Terugkerende vraagstukken, zoals: hoeveel volgers heeft het bedrijfsprofiel op Instagram of wat is onze gemiddelde beoordeling op Google? 
 • Vergelijkingen tussen periodes, platformen of campagnes, vragen zoals: in welke maand werd ons bedrijf het vaakst weergegeven in zoekresultaten? Levert 1 euro advertentiekosten meer kliks op via Instagram of Facebook? Welke Google Ads campagne heeft de laagst CPC?
 • Birds-eye-view (totaaloverzicht): Wat zijn de totale advertentiekosten op social media?

Een totaaloverzicht 

Om te zorgen dat jij niet in allerlei verschillende platformen naar de juiste gegevens hoeft te zoeken, zetten wij graag onze jarenlange ervaring in! Het bouwen van dashboards vereist namelijk aardig wat technisch inzicht en programmeervaardigheden. In de blogs die we over dit onderwerp schrijven, klinkt er dan ook regelmatig een nerd-alert. Het goede nieuws: als je ons inschakelt, doen wij al het werk ‘onder de motorkap’. Of het nu gaat om CRM-systemen, financiële software of marketingtools, we zorgen voor een naadloze gebruikerservaring. Wij kunnen koppelingen maken met bijna alle systemen die je kunt bedenken. We hebben in het verleden al koppelingen gemaakt met bijvoorbeeld:

 • Google Ads
 • Facebook
 • Instagram
 • Copernica
 • Hubspot
 • Linkedin
 • Youtube
 • Google Analytics
 • Pinterest
 • Easyflex
 • Criteo

 Zo weet je dus direct of jouw campagnes op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest wel de gewenste resultaten opleveren.

Persoonlijke uitleg

Nadat wij het dashboard in overleg hebben samengesteld nemen we dit graag met jullie door. Samen finetunen we het dashboard zodat het precies afgestemd is op jullie behoeften. 

Kortom: een op maat gemaakt dashboard is de ideale manier om meer grip op je data te krijgen. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen over dashboards en analytics

Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ
Online marketing FAQ

Jouw online marketing en dashboarding & analytics dreamteam

Het gaat niet alleen om data, maar ook om vertrouwen. Ga met ons in zee en wij gaan voor je door het vuur. Vraag ons uit, daag ons uit.

0%