Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Google Ads (SEA)

[TOOL] Adwords prijs extensies automatisch genereren (eindelijk!)

Door:

Tim Rooza

18 april 2018

Met prijs-extensies van Google Adwords maak je de advertenties in 1 klap relevanter én opvallender. En dankzij de nieuwe “Price Extentions Generator” zijn ze (eindelijk!) ook nog eens eenvoudig toe te voegen.

Price Extentions

Wat is “het probleem” met de Price-Extentions?

Het toevoegen van de price-extentions aan je advertenties biedt dus duidelijke voordelen. Het “Probleem” is helaas dat je ieder product handmatig in moet voeren. Zeker bij een substantieel aantal categorieën is dat een tijdrovend werkje.

Is daar een oplossing voor?

Nu wel ? Houd je vast…. De Adwords Price-Extentions Generator.

In deze handige tool voer je eenmalig de CSS “selectors” in en alle benodigde informatie wordt automatisch van de website gehaald. Deze informatie kan je aanpassen zodat het voldoet aan de eisen van Google en vervolgens exporteren in het CSV formaat die je eenvoudig in Adwords kunt importeren.

Moeite met het vinden van de juiste CSS selectors (bijvoorbeeld de class of id van het element)? Probeer het eens met een chrome-plugin die je daarbij kan helpen.

Demovideo Price Extentions Generator

Bekijk hieronder een demo-video waarin de price-extentions worden gegenereerd en vervolgens in Google Adwords worden geïmporteerd.

Probeer het zelf (gratis natuurlijk! ?) : https://rooza.nl/tools/prijs-extenties/

Toch “de hele boel” maar uitbesteden aan een specialist? Neem contact op!

Google Ads audit

Gratis analyse van jouw Google Ads

Met maatwerk software en slimme koppeling met Google analyseren we de campagnes geautomatiseerd op kwaliteit en signaleren we Quick wins. Vul je e-mailadres in: je ontvangt dan direct een e-mail vanwaaruit je analyse gestart kan worden. Binnen 5 minuten ontvang je een waardevolle rapportage.

Online marketing specialist

Over de schrijver:

Tim Rooza

Dankzij ruime ervaring op verschillende deelgebieden binnen online marketing zorg ik ervoor dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij zet ik verschillende middelen in zoals o.a. Google Adwords (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Google Ads uitbesteden?

Laat een efficiënte en effectieve Google Ads campagne maken door een bureau met zó veel SEA-ervaring dat Google Ads voor hen als natuurlijke habitat aanvoelt.

Meer informatie over google ads uitbesteden.

  1. Google Ads gecertificeerd
  2. Google Ads voor webshops
  3. Google Ads voor B2B & leadgeneratie
  4. Google Shopping (i.c.m. met CSS)
  5. Ook voor Google Ad Grants (non-profit)

Online marketing uitbesteden?

Dankzij veel ervaring met google ads (sea) en andere onderdelen van online marketing gaan we deze uitdaging graag aan.

Contact
0%