Wij delen graag google ads (sea) kennis

Google Ads (SEA) artikelen

Wees je concurrenten te snel af met een goede SEA strategie en slimme tips & tricks

Artikelen over google ads (sea) (71)

• Google Ads campagne instellingen: de valkuilen

Door Kaydian Houkes, 26 oktober 2021

De meeste PPC- professionals kennen de fijne kneepjes van het bieden, ad-copy, kwaliteitsscores, targeting en soms zelfs het schrijven van Google ad-scripts. Maar wist je dat de juiste keuzes bij […]

• Hagakure: de Google Ads account structuur van de toekomst?

Door Christian Broekmeulen, 04 februari 2021

De afgelopen jaren zijn Google Ads structuren steeds complexer geworden, met het uiteindelijke doel om je advertenties en zoekwoorden zo goed mogelijk te matchen met de zoektermen van gebruikers. Vele […]

• Google App Campaigns: 3 best practices

Door Tim Rooza, 05 november 2020

Met Google App Campaigns kan je advertenties lanceren ter promotie van je app. Zo krijg je meer app-installs en in-app-actions zoals aankopen, registraties of andere waardevolle acties die men in […]

• Wat betekent het Google Shopping CSS partner programma voor jouw webshop?

Door Christian Broekmeulen, 13 november 2019

Sinds 2017 is het mogelijk om je als Google Shopping adverteerder je aan te sluiten bij een CSS (Comparison Shopping Service) partner. Veel van deze CSS partner programma’s bieden een […]

• 3 (+1) Ideeën om meer leads te krijgen uit je bestaande websitebezoekers

Door Tim Rooza, 11 oktober 2019

Stel je hebt een (business)blog met veel lezers, maar het levert je vrij weinig op. Hoe kan je met weinig advertentiebudget tóch sneller en slimmer in contact komen met je […]

arrow-up