Subdomeinen in Google Analytics

Tim Rooza

Tim Rooza

Dankzij ruime ervaring op verschillende deelgebieden binnen online marketing zorg ik ervoor dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij zet ik verschillende middelen in zoals o.a. Google Adwords (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Avatar Rudy schreef:

  Beste Tim, ik heb je aanwijzingen opgevolgd, maar ik zie helemaal geen data in Analytics voor de ingestelde weergaven… Ik heb de verschillende weergaven vorige week aangemaakt, dus als het goed is zou ik nu toch data moeten kunnen zien. Kloppen de instellingen die jij hebt aangegeven eigenlijk nog wel?

 2. Tim Rooza Tim Rooza schreef:

  Hallo Rudy; Het is een vrij oud blogbericht, maar het principe gaat nog steeds op. Heb je ook een weergave gemaakt met de complete URI die de data van alle subndomeinen omvat? Staat daar wel data in?

 3. Avatar Rudy schreef:

  Ja ik heb alle stappen gevolgd die je hebt aangegeven, maar ook in die weergave staat geen data.

  Moet ik mijn trackjng code ook aanpassen en mijn subdomeinen daarin definiëren?

 4. Tim Rooza Tim Rooza schreef:

  Hallo Rudy; Dat is niet nodig. De trackingcode (mag gewoon identiek zijn op elke pagina) moet natuurlijk wel op elk subdomein aanwezig zijn. Als je mij met mn e-mailadres beheerderstoegang wil geven kan ik wel even kijken of ik het voor je kan oplossen.

 5. Avatar Femke schreef:

  Hallo Tim

  Ik kwam op je artikel en dacht.. Makkie :-).. Maar dat blijkt niet waar.. Vgs mij is de interface veranderd en nu kom ik er niet meer uit. Wat er nu gebeurt is dat hoofd- en subdomein bij mij dezelfde cijfers geven. Weet jij hoe dat komt?

 6. Avatar Femke schreef:

  en nu mijn juiste mailadres

  • Tim Rooza Tim Rooza schreef:

   Hallo Femke;
   De interface in analytics is wat gewijzigd; maar de stappen zijn nog wel hetzelfde.
   Waar precies het foutje in je settings staat is moeilijk te zeggen op afstand…
   Kan je stap-voor-stap beschrijven welke instellingen je hebt toegepast, dan kan ik je hopelijk verder helpen 🙂

 7. Avatar Michelle Jonker schreef:

  Bedankt voor je heldere uitleg!

 1. 16 januari 2020

  […] om algemene weergave en een weergave per domeinnaam een weergave te maken met behulp van filters. In dit artikel beschrijven we de benodigde […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *