Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Google Ads (SEA)

Gratis second-opinion voor Adwords accounts

Door:

Tim Rooza

25 april 2018

Krap een half jaar geleden zag de eerste versie van de volautomatische Adwords analyse tool het levenslicht. In de afgelopen maanden zijn er legio analyses afgeleverd, bugs gesquasht en verbeteringen aangebracht. Tijd om deze gratis Adwords analyse weer eens in het zonnetje te zetten.

Geen tijd om te lezen? Laat direct een analyse maken: https://rooza.nl/adwords-audit/

Adwords analyse, dat is toch niet uniek?

Gratis second-opinion voor Adwords accountsDat klopt; wat wél uniek is (in Nederland tenminste) is de snelheid en manier waarop deze tot stand komt. Waar andere partijen na elke aanvraag handmatig een analyse maken is dit proces nu volledig geautomatiseerd. Rooza Online Marketing heeft van het Google Adwords Team een Developer API key toegewezen gekregen, en kan hiermee bepaalde Adwords taken automatiseren. (gecombineerd met een aantal korte nachten en stapel boeken voor het opfrissen van webdevelopment-kennis ?)

“What’s in it for me?”

De Adwords analyse is direct klaar. De analyse wordt per mail gedeeld naar een zelfgekozen e-mailadres, dit betekent dat er analyses aangevraagd kunnen worden zonder dat (andere) Adwords beheerders hiervan op de hoogte gesteld worden.

Dit verlaagt de drempel significant voor ondernemers die enigszins ontevreden zijn over de prestaties van de Adwords campagnes en een second-opinion willen ontvangen.

De analyse bekijkt o.a. de volgende onderdelen van het account:

 • Conversie(tracking)
 • Budgetverdeling en prestaties per netwerktype
 • Zoekwoorden met lage kwaliteitsscore
 • Opvallende zoektermen
 • Prestaties van de landingspagina’s
 • En nog veel meer…

Second Opinion Adwords

Ontvang nu zelf een analyse van uw Adwords account: https://rooza.nl/adwords-audit/

Google Ads audit

Gratis analyse van jouw Google Ads

Met maatwerk software en slimme koppeling met Google analyseren we de campagnes geautomatiseerd op kwaliteit en signaleren we Quick wins. Vul je e-mailadres in: je ontvangt dan direct een e-mail vanwaaruit je analyse gestart kan worden. Binnen 5 minuten ontvang je een waardevolle rapportage.

Online marketing specialist

Over de schrijver:

Tim Rooza

Dankzij ruime ervaring op verschillende deelgebieden binnen online marketing zorg ik ervoor dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij zet ik verschillende middelen in zoals o.a. Google Adwords (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Google Ads uitbesteden?

Laat een efficiënte en effectieve Google Ads campagne maken door een bureau met zó veel SEA-ervaring dat Google Ads voor hen als natuurlijke habitat aanvoelt.

Meer informatie over google ads uitbesteden.

 1. Google Ads gecertificeerd
 2. Google Ads voor webshops
 3. Google Ads voor B2B & leadgeneratie
 4. Google Shopping (i.c.m. met CSS)
 5. Ook voor Google Ad Grants (non-profit)

Online marketing uitbesteden?

Dankzij veel ervaring met google ads (sea) en andere onderdelen van online marketing gaan we deze uitdaging graag aan.

Contact
0%