Adverteren op LinkedIn (+3 functies die ik mis)

Adverteren op linkedin

You may also like...

2 reacties

  1. 5 april 2017

    […] was het dan zover: LinkedIn lanceerde de Lead Ads. In januari schreef ik een blog over het adverteren op LinkedIn (en de 3 functies die ik mis), en op nummer 1… de zojuist gelanceerde nieuwe Lead Ads of zoals LinkedIn ze noemt: LinkedIn […]

  2. 2 mei 2017

    […] Lange tijd was er weinig beweging in de advertentiemogelijkheden van LinkedIn. Zelfs voor b2b campagnes was het platform daardoor eigenlijk niet optimaal in te zetten. Grootste boosdoeners: het ontbreken van Lead Ads en de zeer beperkte mogelijkheden voor het vaststellen van de doelgroep. In januari van dit jaar schreef ik daar nog deze, ietwat zure, blogpost over: Adverteren op LinkedIn (+3 functies die ik mis). […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *