Instagramberichten inplannen via Facebook? Het kan nu!

Lian van Doorn

Lian van Doorn

Lian was werkzaam bij Rooza Online Marketing tot november 2019. Lian is gespecialiseerd in doelgroeptargeting en online marketingcampagnes. Met haar ruime ervaring op het gebied van marketing en online contentcreatie stelt ze communicatieplannen en marketingstrategieën op. Ze zorgt ervoor dat bezoekers hun weg vinden naar producten die passen bij hun interesses.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Avatar Alex schreef:

  Gaaf Gaaf Gaaf. Ik merk het koppellen nog niet lukt. Ik koppelde een Facebook Pagina en werd verwezen naar Profiel bewerken op het Insta profiel daar ging hij opnieuw een pagina maken en had ik direct een nieuw bedrijfsmanager account te pakken.

  Ik begrijp dat het ingewikkeld is met al die accounts maar ze blijven er een potje van maken. Ik krijg het mijn klanten niet uitgelgd en zit zelf te stoeien met al die accounts en wild groei.

  Ik ben gestopt met bedrijfsmanager koppelen van paginas of is dit tegenwoordig wel goed te doen. Waar ik tegenaanliep is dat je dan via je telefoon weer niet kon liken vanauit de pagina.

  Anyway. Jullie zijn toppers en schrijven goeie content.

  Gr,

 2. Avatar Astrid schreef:

  Hey, kan het kloppen dat je via Creator Studio nog geen Instagram berichten kan inplannen? Bij mij werkt die functie niet en zie je geen knop met ‘bericht maken’. Waar zou dit aan kunnen liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *