Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

UpViral campagne laten opzetten

Upviral campagne

Upviral is een SaaS-dienst die we inzetten ter promotie van je prijsvraag, winactie of een ander aanbod waarbij het belangrijk is dat je veel inschrijvingen (leads) ontvangt. Het idee is eenvoudig. Via UpViral geven we de deelnemers een extra reden om je actie te delen op social media. Zo geven we bijvoorbeeld de deelnemers bijvoorbeeld meer kans om te winnen, als ze de actie delen op social media. Op deze manier zorgen we voor een vliegwiel-effect waarbij de kans groot is dat je actie viraal gaat.

Bij een UpViral campagne kunnen we zelf zorgen voor een landingpage (plek waar je bezoekers zich kunnen inschrijven voor de actie) of we kunnen je bestaande landingpage in de code aanpassen om deze geschikt te maken voor Upviral.

De leads (aanmeldingen, bijvoorbeeld namen en e-mailadressen) die je verzamelt via UpViral kunnen we koppelen aan andere systemen (bijvoorbeeld Mailchimp, of je eigen CRM) zodat je ze gemakkelijk verder kan verwerken en je database kan laten groeien.

Het beste resultaat uit een UpViral campagne krijg je in combinatie met een betaalde advertentiecampagne via Facebook, Instagram en eventueel Google Ads.

UpViral campagne laten opzetten

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Beloofd. We reageren binnen 1 werkdag.

0%