Diensten

Rooza Online Marketing is een kleinschalig ‘full-service’ online marketing bureau met een technisch randje. Wij werken met veel plezier en passie aan het verbeteren van online resultaten van opdrachtgevers door het hele land (en soms daarbuiten).

Onze opdrachtgevers kenmerken zich door de ambitie om online presence naar een hoger plan te tillen met als doel het structureel genereren van meer aanvragen / omzet of zichtbaarheid.

Voor ons ligt de kracht van een goede samenwerking in vertrouwen, ambitie, transparantie en kwaliteit.

Onze diensten

Online marketing strategie
Graag analyseren we de website, de propositie van een onderneming en de concurrentie in de markt. Op basis van deze bevindingen ontwikkelen we een online marketing strategie die als leidraad kan dienen voor de online marketing aanpak.

Social Media beheer
Na het definiëren van een social media strategie, gaan wij aan de slag met – in nauw overleg met opdrachtgever – social media contentcreatie, het maken van en contentkalender en het beheren en plaatsen van posts op socialmedia kanalen.

Social Media advertising
Met slimme campagnes adverteren we op Social Media kanalen zoals Linkedin, Facebook, Instagram en Pinterest voor het genereren van leads, bereik of omzet.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Na het maken van een zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse geven we advies rondom SEO. Zowel op het gebied van “website quick wins” als op structurele en kwalitatieve strategie op het gebied van SEO. Eventueel helpen we ook bij de uitvoer ervan (techniek, contentcreatie & rapportage).

Google Ads (SEA)
Google Ads is onze tweede natuur – onze natuurlijke habitat. Dankzij jaren ervaring en het gebruik van specialistische optimalisatiesoftware realiseren en beheren wij efficient en effectief Google Ads campagnes voor onze opdrachtgevers. Non-profit opdrachtgevers kunnen ons ook inschakelen voor het aanvragen, opzetten en beheren van een Google Ad grants.

Webdevelopment & realisatie van (actie)websites en landingpages
Het uitbreiden van bestaande (WordPress) websites met maatwerk plugins of features. Ook realiseren we graag (actie) websites en/of landingpages ter verbetering van de (online) marketing campagnes.

Google Tagmanager (GTM), Maatwerk Google Analytics & Google Datastudio (Rapportages/Dashboards)
Wij maken de gewenste statistieken beschikbaar door het maken (of helpen uw webdeveloper hierbij) van geavanceerde en/of maatwerk Google Analytics implementaties. Ook kunnen we zorgen voor de implementatie van (enhanced) e-commerce tracking, een correcte implementatie van de Facebook Pixel en de Linkedin Insights tag. Ook presenteren we de data overzichtelijk in rapportages of dashboards.

Conversieoptimalisatie
Met (A/B)-tests en analyses zorgen we dat websites voortdurend effectiever worden en beter renderen.

Maatwerk workshops, cursussen & trainingen
Wanneer een onderwerp zich in ons expertisegebied bevindt maken we graag een workshop, cursus of training op maat. Dit kan zowel bij de opdrachtgever (in-company) of bij ons op locatie plaatsvinden.

Wat is uw uitdaging?

Met welke (online) uitdaging kunnen we u helpen? We horen graag van u. We reageren altijd binnen 1 werkdag op uw bericht.


Bericht