Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Server side tracking implementeren

Server side tracking implementeren

Waarom Server Side Tracking de Toekomst is van Dataverzameling

In het huidige digitale landschap waar dataprivacy steeds meer aandacht krijgt, is server side tracking een must voor CEO’s, ondernemers en online marketing managers die hun dataverzameling naar een hoger niveau willen tillen.

Betrouwbaarheid en Nauwkeurigheid

Traditionele client-side tracking is gevoelig voor browserbeperkingen en gebruikers die ad-blockers gebruiken. Server side tracking biedt een robuust alternatief dat ongevoelig is voor deze uitdagingen, en geeft je dus meer accurate en betrouwbare data.

Verbeterde Prestaties en Gebruikerservaring

Eén van de onderschatte voordelen van server side tracking is de verbetering van de websiteprestaties. Omdat de trackingcodes op de server worden uitgevoerd, wordt de laadtijd van de pagina niet beïnvloed, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring.

Privacy en Compliance

In een wereld waar GDPR en andere privacyregelgeving steeds invloedrijker worden, biedt server side tracking betere controle over dataverzameling en -opslag, en helpt het bedrijven om compliant te blijven.

Neem de Eerste Stap naar Datagedreven Succes

Ben je klaar om gedetailleerdere, betrouwbaardere en veiligere data te verzamelen? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Server side tracking implementeren

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Beloofd. We reageren binnen 1 werkdag.

0%