Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Remarketing campagne laten instellen

Remarketing campagne starten

Haal Verloren Klanten Terug met een Effectieve Remarketing Campagne.

Het Waarom en Hoe van Remarketing

We weten allemaal dat het behouden van bestaande klanten goedkoper is dan het werven van nieuwe. Voor CEO’s, ondernemers en online marketing managers is remarketing daarom een onmisbaar onderdeel van een effectieve marketingstrategie.

Herhaalde Blootstelling

De gemiddelde consument heeft meerdere contactpunten nodig voordat hij of zij overgaat tot aankoop. Met een zorgvuldig opgezette remarketing campagne zorg je voor herhaalde blootstelling aan je merk of product, waardoor de kans op conversie aanzienlijk toeneemt.

Gerichte en Gepersonaliseerde Ads

Met remarketing kun je gerichte en gepersonaliseerde advertenties sturen naar mensen die je website eerder hebben bezocht. Dit zorgt voor een hogere relevantie en, uiteindelijk, een hogere conversieratio.

Kosten-Efficiëntie

Omdat je je richt op een publiek dat al bekend is met je merk of product, zijn de kosten per klik (CPC) en kosten per acquisitie (CPA) vaak lager in vergelijking met andere vormen van online adverteren.

Ben je Klaar om je Verkoop een Boost te Geven?

Als je bereid bent om je verloren klanten terug te winnen en je verkoopcijfers een boost te geven, vul dan het formulier hieronder in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen met het opzetten van een effectieve remarketing campagne.

Remarketing campagne laten instellen

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Beloofd. We reageren binnen 1 werkdag.

0%