Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Google Analytics installatie

Google Analytics installatie

Haal meer uit je website met professionele Google Analytics installatie.

Inzicht is het sleutelwoord voor online succes

Een website is mooi, maar wat levert het op? Dat weet je pas echt als je inzicht hebt in het gedrag van je bezoekers. Als je een CEO, ondernemer of online marketing manager bent, dan weet je dat data onmisbaar zijn voor je bedrijfsvoering. Google Analytics biedt de inzichten die je nodig hebt om je strategie aan te scherpen en te optimaliseren.

Real-time aanpassingen voor maximale impact

De wereld van online marketing is altijd in beweging. Google Analytics geeft je real-time data zodat je direct kunt bijsturen waar nodig. Zie je dat een pagina niet goed presteert? Geen probleem, je hebt alle tools in handen om on-the-spot aanpassingen te maken.

Diepgaand inzicht in je doelgroep

Google Analytics gaat verder dan alleen het tellen van paginaweergaven. Het platform biedt een schat aan demografische data, van leeftijd en locatie tot gedrag en interesses. Zo ken je niet alleen je klant, maar begrijp je hem ook echt.

Naadloze integratie met je marketingtools

Google Analytics werkt perfect samen met andere tools die je mogelijk al gebruikt, zoals Google Ads en verschillende CRM-systemen. Hiermee creëer je een holistisch overzicht van al je online activiteiten en prestaties.

Zet de eerste stap naar data-gedreven succes

Ben je klaar om je bedrijfsstrategie te baseren op harde data in plaats van onderbuikgevoelens? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Google Analytics installatie

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Beloofd. We reageren binnen 1 werkdag.

0%