Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Enhanced ecommerce tracking instellen

Enhanced ecommerce tracking instellen

Transformeer je webshop met enhanced ecommerce tracking.

Neem datagedreven beslissingen voor maximaal rendement

Online winkelen is meer dan een transactie; het is een reis. Elke klik, elke pagina en elk product dat bekeken wordt, biedt een kans om meer te leren over je klanten. Of je nu een CEO, ondernemer, of een online marketing manager bent, enhanced ecommerce tracking via Google Analytics helpt je deze klantreis tot in de fijnste details te begrijpen.

Van inzicht naar actie

Met enhanced ecommerce tracking krijg je niet alleen inzicht in de basisstatistieken zoals verkeer en conversies. Je krijgt een gedetailleerd beeld van de klantreis – van eerste bezoek tot aankoop en zelfs retentie. Hiermee kun je je marketingactiviteiten fijnmazig afstemmen op de wensen en het gedrag van je klanten.

Optimaliseer je verkoopfunnel

Inzicht in de verkoopfunnel is cruciaal voor elke webshop. Met deze geavanceerde tracking kun je precies zien waar klanten afhaken en waar ze juist doorzetten. Hierdoor kun je gerichte aanpassingen maken om de funnel te optimaliseren en je ROI te verhogen.

Geïntegreerde rapportage

Data zijn pas echt krachtig als ze geïntegreerd kunnen worden met andere tools en platforms. Met enhanced ecommerce tracking kunnen data naadloos worden geïntegreerd met andere Google-diensten en externe CRM-systemen. Hierdoor krijg je een 360-graden beeld van je online activiteiten en kun je efficiënter werken.

Neem nu de beslissende stap

Ben je er klaar voor om een datagedreven benadering van je webshop te adopteren en zo je omzet en klanttevredenheid aanzienlijk te verhogen? Vul dan het formulier hieronder in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Enhanced ecommerce tracking instellen

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Beloofd. We reageren binnen 1 werkdag.

0%