Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Interview met Jeroen van der Lee. Bedenker en uitgever van Yin Yoga Cards

Yin Yoga Cards

“Yin yoga bestaat uit veertig verschillende houdingen. Als mensen die oefeningen thuis doen, vinden ze het vaak lastig om een keuze te maken. Dat was dan ook iets waar ik als docent regelmatig vragen over kreeg. Ik speelde al jaren met het idee om daar kaarten voor te maken, met op elke kaart een afbeelding van een specifieke oefening. Vooraf schudden en daarna blind een aantal kaarten trekken, zoals bij tarotkaarten. En dan de afgebeelde oefeningen uitvoeren. Op die manier zorg je er ook voor dat je niet alleen de oefeningen doet die je voorkeur hebben. Dat was het idee. Door de jaren heen heb ik er wat mee geëxperimenteerd, maar nooit echt serieus.”

"De online verkoop van Yin Yoga Cards gaat beter dan ik had durven dromen"
Jeroen van der Lee

Een webshop starten in coronatijd

Nu wil het toeval dat Jeroen een vriend heeft die grafisch ontwerper is: William van Giessen. In 2019 gingen ze samen om de tafel zitten en aan het eind van dat jaar hadden ze een set van veertig kaarten. Niet lang daarna brak de coronacrisis uit. Vanwege de maatregelen kon Jeroen geen leerlingen of klanten meer ontvangen. Een groot deel van zijn inkomen viel weg. “Dat was dus een goed moment om er echt werk van te maken en onze kaarten via onze eigen webshop aan te bieden”, blikt hij terug.

"Bij Rooza Online Marketing regelen zij alles wat nodig is om te verkopen via Facebook, Instagram, Google, Bol.com en Amazon "
Jeroen van der Lee

Commercieel interessant

“Het mooie van de samenwerking met Rooza Online Marketing is dat ze mij precies de input leveren die ik nodig heb om de markt te verkennen en groter te maken. Daarbij regelen zij alles wat nodig is om de kaarten te verkopen via Facebook, Instagram, Google, Bol.com en Amazon. Toch wel heel leuk om op die manier ook eens in een heel andere wereld te stappen”, vindt Jeroen. “En commercieel interessant, want de online verkoop van de Yin Yoga Cards heeft inmiddels al meer opgebracht dan ik had durven dromen.”

"Het mooie van de samenwerking met Rooza Online Marketing is dat ze mij precies de input leveren die ik nodig heb om de markt te verkennen en groter te maken."
Jeroen van der Lee

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Ontdek in de interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Meer klantervaringen

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%