Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Interview met Marcin

Megastore.com.mt

Onder de ‘Italiaanse laars’ ligt in de Middellandse zee een kleine eilandengroep: Malta. Veel bewoners van die zelfstandige republiek willen ook graag producten van het Europese vasteland thuisbezorgd krijgen, zoals IKEA-meubels, speelgoed en luxe beautyproducten. Megastore Malta maakt dat mogelijk. En de online marketing? Daar heeft Marcin nu ook een Nederlands bureau voor ingeschakeld.

"Die omzetstijging van 25 procent was bijna teveel van het goede"
Marcin

Uitgebreide gebruikersprofielen

“Facebook leek mij het meest geschikt omdat zij heel uitgebreide gebruikersprofielen hebben, zodat je een doelgroep echt gericht kunt benaderen. We werkten al wel samen met een online marketingbureau hier op Malta, maar die hadden geen ervaring met Facebook Pixel en het leek me niet zo’n goed plan om hun proefkonijn te worden”, zegt Marcin lachend.

"We moesten echt alle zeilen bijzetten om al die bestellingen op tijd bij de klanten te krijgen. Dus ja, het resultaat was meteen al boven verwachting"
Marcin

Nederlandse zoekopdracht

“Omdat ik vijftien jaar in Nederland heb gewoond, besloot ik om via Google op zoek te gaan naar een Nederlands bedrijf dat ervaring heeft in Facebook Pixel. Ik kwam toen al gauw op de website van Rooza Online Marketing terecht, waar een duidelijk artikel over die vorm van Facebook-marketing stond. Ik stuurde een mailtje, kreeg direct een reactie, met daarin het voorstel om telefonisch kennis te maken. Daarna ging het snel.”

Het werkt

“Dezelfde maand nog zagen we onze omzet met 25 procent stijgen. Daarbij verloopt de samenwerking heel prettig. Ik snap nog steeds niet zo goed wat het team van Rooza Online Marketing precies doet, maar dat hoeft ook niet. Het werkt. En daar gaat het om.”

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Ontdek in de interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Meer klantervaringen

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%