Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Interview met Ruud IJssel de Schepper

Fresh ’n Rebel

Fresh ’n Rebel is gewend om te opereren in een B2B-omgeving. De draadloze speakers, headphones en andere trendy Smartphone-accessoires van dit trendy merk vonden altijd via het retailkanaal hun weg naar de consument. Maar toen brak de coronacrisis los…

"We begonnen echt from scratch, en we hadden haast!"
Ruud IJssel de Schepper

“Er was uiteraard al wel een website, maar daar bestond nog niet de mogelijkheid om de producten van Fresh ’n Rebel online te kopen”, blikt Ruud terug. “Toen het retailkanaal door de lock-down voor een groot deel wegviel, moesten we dus zo snel mogelijk een webshop voor particuliere consumenten bouwen. En dat niet alleen. Ook de logistiek en online marketing moest in korte tijd op poten worden gezet.”

"Voor ons is het heel prettig om zo snel te kunnen schakelen"
Ruud IJssel de Schepper

Totaal nieuwe werkwijze

“Het voordeel van de digitale wereld is dat je daar snel dingen kunt testen en aanpassen. Maar die manier van werken was totaal nieuw voor het bestaande team. We hebben er dan ook voor gekozen om externe experts in te schakelen die al de nodige ervaring hebben. En Rooza Online Marketing was een van die partijen. Zij hebben dashboards gemaakt waarop we snel kunnen zien hoe we het op het vlak van online marketing doen. Dat was echt maatwerk. Dankzij hen kunnen we het meteen zien als er ergens iets niet gaat zoals gepland, en dat ook snel bijsturen.”

Snel schakelen

“Binnen twee maanden stond de webshop online en hadden we ook alles daaromheen geregeld. Sindsdien moeten wel de dashboards regelmatig worden aangepast, bijvoorbeeld omdat we iets nieuws willen monitoren. Maar dat is dan altijd snel geregeld. Wat dat betreft scheelt het dat Rooza een klein bedrijf is en er niet heel veel mensen werken, met weet ik veel wat voor managers die de kosten alleen maar onnodig verhogen. Voor ons is het heel prettig om zo snel te kunnen schakelen.”

"Rooza Online Marketing heeft dashboards gemaakt waarop we snel kunnen zien hoe we het op het vlak van online marketing doen"
Ruud IJssel de Schepper

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Ontdek in de interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Meer klantervaringen

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%