Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Interview met Chris Gerretsen

Aexus

Aexus helpt innovatieve tech-startups van over de hele wereld met het optimaliseren van hun sales outsourcing, zodat ze in Europa kunnen opschalen. En Rooza Online Marketing helpt Aexus weer om bij die startups op de radar te komen.

"Je kunt meteen vanaf de eerste dag al succesvol zijn"
Chris Gerretsen

“De innovatieve tech-startups waar wij voor werken, zijn voor het grootste deel softwarebedrijven. Als zij in Europa willen schalen en op zoek zijn naar partijen waar ze mee kunnen samenwerken, is de kans groot dat ze zich online gaan oriënteren”, weet Chris. “Uiteraard willen wij dan snel als mogelijke partner naar boven komen. Soms worden we gevonden via de content die we online delen, dus via de organische zoekresultaten van Google. Daarnaast zien we dat betaalde advertenties goede resultaten opleveren. En daar hebben we Rooza Online Marketing voor ingeschakeld.”

"We krijgen iedere maand een update, zodat we precies zien hoeveel conversies er zijn geweest"
Chris Gerretsen

De juiste kliks

“Het mooie van Google Ads is dat de conversies meteen beginnen zodra je begint te betalen. Met de juiste zoekwoorden en een goede advertentietekst ben je dus meteen vanaf de eerste dag al succesvol. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat de juiste mensen op je advertentie klikken. En daar helpt Rooza Online Marketing ons bij. Zij verzorgen ook onze advertenties op LinkedIn. Het voordeel van dat platform is dat we onze advertenties heel gericht kunnen laten tonen. Bijvoorbeeld alleen bij mensen met een bepaalde rol.”

Professionele club

“We krijgen iedere maand een update, zodat we precies zien hoeveel conversies er zijn geweest. Dus hoeveel bedrijven ons digitale formulier hebben ingevuld. Ook zien we in die rapportages op welke zoekwoorden er is gezocht, en dat soort dingen. En oké, soms hebben we wel behoefte aan wat toelichting. Dan bellen we daar even over, en dan leggen ze het meteen duidelijk uit. Het is echt een prettige samenwerking. Rooza Online Marketing is een professionele club. We werken ook niet voor niets al jaren met ze samen.”

"Het is echt een prettige samenwerking."
Chris Gerretsen

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Ontdek in de interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Meer klantervaringen

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%