Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Isa Former, online marketeer bij The Wonder Weeks

The Wonder Weeks

‘We wilden weten wat betaalde promoties voor onze app opleveren’

Het boek ‘Oei, ik groei’ (‘The Wonder Weeks’) helpt ouders om de ontwikkelingssprongen van hun baby te herkennen en daarop in te spelen. Het is al dertig jaar een wereldwijde bestseller. Sinds 2010 is er ook een betaalde app. En hoewel die het ook goed doet, was Isa toch benieuwd wat er zou gebeuren als ze het team van Rooza Online Marketing zou inschakelen om die app extra te promoten.

"Zij houden alle ontwikkelingen goed in de gaten en weten echt wat ze doen."
Isa Former

“Ik ben nog jong, 23, en heb geen kinderen. Zelf behoor dus niet tot de doelgroep van The Wonder Weeks”, zegt Isa lachend. “Maar het voelt wel heel goed om ouders aan informatie te helpen waarmee ze beter snappen wat er in het koppie van hun baby omgaat.”

Betaalde promoties inzetten
“Toen ik hier verantwoordelijk werd voor de online marketing, kwam ik erachter dat er weliswaar al eerder betaalde promoties voor de app waren ingezet, maar dat toen niet duidelijk was geworden wat dat nou precies had opgeleverd. Het leek me het proberen waard om nog een poging te wagen, maar dan wel met een goede monitoring van de resultaten. En omdat we die kennis zelf niet in huis hebben, hebben we daar Rooza Online Marketing voor ingeschakeld.”

"Voor ons is het goed om ervaring op te doen met promoties, vooral om te kijken wat wel en wat juist niet werkt."
Isa Former

Ervaring opdoen
“Qua naamsbekendheid zat het met onze app al wel goed”, vervolgt Isa. “Als je aan Nederlandse ouders vraagt of ze ‘Oei, ik groei!’ kennen, beginnen ze al snel van ‘ja’ te knikken. En in Amerika zijn we ook heel groot. Daar is ‘The Wonder Weeks’ een bekend begrip. Maar voor ons is het wel goed om ervaring op te doen met die promoties, vooral om te kijken wat wel en wat juist niet werkt.”

Training
Rooza Online Marketing heeft ook een korte training Google Ads voor Isa verzorgd. “Ik ken nu de basics, dus dat is wel prettig. Maar zelf een campagne opzetten? Nee, daar komt zoveel bij kijken dat ik dat nog graag aan het team van Rooza Online Marketing overlaat. Zij houden alle ontwikkelingen op dat vlak goed in de gaten en weten echt wat ze doen.”

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Ontdek in de interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Meer klantervaringen

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%