Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Interview met Lammert Prakken

Isogoed

In de emailbox van IsoGoed rollen er dagelijks vijf tot tien leads binnen. Automatisch. Het geheim? Adverteren op Facebook en Google. Maar dan wel op zo’n manier dat de ideale klant zich meteen in zo’n advertentietekst herkent.

Aanbellen en de bewoners informeren over de besparing die ze kunnen realiseren als ze zonnepanelen op hun dak zouden plaatsen. Voor IsoGoed is dat nog altijd de meest effectieve manier om nieuwe klanten te werven. “Daarbij werkt ook mond-tot- mondreclame heel goed”, weet Lammert.

"tot dusver heeft deze aanpak al meer dan duizend kwalitatief goede leads opgeleverd."
Lammert Prakken

Online kansen

Toch begon er op een gegeven moment iets te knagen. “Doordat we niet aan online marketing deden, lieten we kansen liggen. We hebben nog een tijdje leads ingekocht. Maar dan is prijs het belangrijkste”, benadrukt Lammert. “Je moet dan dus eerst nog de nodige weerstand van een potentiële klant zien weg te nemen.”

Doorlopende leadgeneratie

“Als we mensen via een online advertentie een vrijblijvende berekening aanbieden, levert dat ongetwijfeld veel respons op”, voorspelde Tim van Rooza Online Marketing tijdens een kennismakingsgesprek in oktober 2017. Daarna ging het los. Met behulp van Facebook-advertenties startte er een doorlopende leadgeneratiecampagne. Daarnaast verschenen er advertenties op Google.

"Met behulp van Facebook-advertenties startte er een doorlopende leadgeneratiecampagne. Daarnaast verschenen er advertenties op Google."
Lammert Prakken

Krachtige kernboodschap

“Benieuwd of zonnepanelen in uw situatie een hoge besparing oplevert? Op basis van uw adresgegevens maken we een gratis vrijblijvende berekening!” Dat is de krachtige kernboodschap van de online advertenties van IsoGoed. En dat werkt: tot dusver heeft deze aanpak al meer dan duizend kwalitatief goede leads opgeleverd.

En hoe Lammert in contact kwam met Rooza Online Marketing? “Via een Facebook-advertentie”, lacht hij. “Dat bewijst dus meteen al hoe goed ze daarin zijn.”

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Ontdek in de interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Meer klantervaringen

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%