Tip: Hét alternatief voor Google Optimize & A/B-testen is itClicked.nl.

Interview met Souwtje Witte

Indebuurt.nl

33 lokale redactieteams die de inwoners van evenzoveel locaties dagelijks van nieuws voorzien. Dat biedt mooie kansen voor lokale ondernemers. Alleen moeten die potentiële adverteerders wel weten wat indebuurt voor ze kan betekenen. Een mooie klus voor Souwtje, die ze samen met Rooza Online Marketing heeft opgepakt.

“Ik ken Rooza Online Marketing nog maar een maandje of drie. Maar in die korte periode ben ik al wel onder de indruk van hun werkwijze. Bij vorige werkgevers had ik ook met online bureaus te maken. Maar dat waren wat grotere bedrijven die altijd eerst een uitgebreid projectplan maakten voor ze daadwerkelijk aan de slag gingen. Daar werd ik dan wel wat ongeduldig van.”

"Binnen een maand 5 keer zoveel leads: dat durf ik wel een succes te noemen."
Souwtje Witte

Vast aanspreekpunt

“Een verademing dus dat ik nu te maken heb met een klein bureau”, vervolgt ze. “Daarbij heb ik in Tim ook nog eens een vast aanspreekpunt. Hij denkt goed mee, reageert altijd snel op vragen en verzoeken, en als we iets nieuws willen doen, gaan hij en zijn team er verrassend snel mee aan de slag. Geen langdurige plannenmakerij dus, maar lekker pragmatisch. Heerlijk! En dat sluit ook goed aan bij mijn eigen manier van werken.”

"Geen langdurige plannenmakerij, maar lekker pragmatisch. Heerlijk!"
Souwtje Witte

Boven verwachting

“Vorige maand ben ik samen met Rooza Online Marketing begonnen met een leadadvertenties op Facebook en LinkedIn. Op basis van hun input heb ik de advertentieteksten geschreven. Vervolgens hebben zij de rest opgepakt. Het resultaat? Binnen een maand is het aantal leads vervijfvoudigd. Dat was boven verwachting.”

De uitdaging is nu om van die leads ook daadwerkelijk klanten te maken. Dat is iets waar de sales-collega’s van Souwtje zich de komende weken op gaan richten. Want ja, het zijn zoveel leads dat ze daar nog wel even zoet mee zullen zijn.

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Ontdek in de interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Meer klantervaringen

Online marketing bureau

Contact

Online marketing uitbesteden

Op zoek naar een totaalpakket of andere oplossing? Vanuit een gezellig kantoor op loopafstand van station Arnhem denken we graag met je mee.

0%