Over Rooza Online Marketing

Meetbaar resultaat uit online marketing

Voor opdrachtgevers actief in verschillende branches en voor uiteenlopende doelgroepen (zowel B2B als B2C) wordt Google Adwords, Bing en Social Media Advertising ingezet. Hiermee zijn deze maand (20 dagen) 1132 contact- en offerte aanvragen (leads) gerealiseerd. Voor de webshops zorgden de campagnes voor €25109 extra directe omzet.
Laatste update: 58 minuten geleden.

 

Rooza Online Marketing is specialist in het opzetten, beheren en optimaliseren van winstgevende online marketing campagnes.

Voor uiteenlopende opdrachtgevers en in verschillende branches (zowel B2B als B2C) wordt zoekmachinemarketing (o.a. Google Adwords, SEA, SEO) en Social Media Advertising strategisch en effectief ingezet voor het succesvol maken en houden van bedrijven, websites en webshops.

Benieuwd wat samenwerken met Rooza Online Marketing voor onze opdrachtgevers betekent? Lees de interviews

Over Tim Rooza (eigenaar)

Als online marketing specialist krijg ik energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die ik voor – of samen met – mijn opdrachtgevers realiseer. Dankzij ruime ervaring op verschillende deelgebieden binnen online marketing zorg ik ervoor dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij zet ik verschillende middelen in zoals o.a. Google Adwords (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Ik woon in Velp (bij Arnhem), vader van Twan (2014) en Lukas (2015).

Alle artikelen op deze website zijn geschreven op basis van vraagstukken en/of ontwikkelingen waarmee ik in mijn dagelijks werk mee in aanraking kom. Sommigen zijn ook gepubliceerd op bekende marketing weblogs zoals Frankwatching.nl en Twinkle Magazine.

Op de hoogte blijven? Download mijn App (Android én IOS) of neem contact op.

Contactgegevens

Rooza Online Marketing is gevestigd op een bijzondere locatie: de voormalige Koepelgevangenis te Arnhem. U bent hier (op afspraak) van harte welkom.

Bezoekadres:
Wilhelminastraat 16
6812 CW Arnhem

E-mail: info@rooza.nl
Telefoon: 06-14505006

Contactformulier


Bericht