Over ons

Meet the team

Tim Rooza 
Online marketing specialist

Als online marketing specialist krijgt Tim energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die hij voor – of samen met – zijn opdrachtgevers realiseert. Met ervaring op veel deelgebieden binnen online marketing zorgt hij dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij worden verschillende middelen ingezet zoals Google Ads (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Tim woont in Velp (bij Arnhem) en is vader van Twan (2014) en Lukas (2015).


Christian Broekmeulen
Online marketeer

Christian wordt als performance marketing specialist blij als het gaat over het behalen van positieve ROI. Zijn weapons of choice zijn Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn ads en SEO. Hij deinst ook niet terug voor de realisatie van goede dashboards of Tagmanager implementaties. Vooral als het wat ingewikkelder wordt. 

Christian is met zijn vriendin neergestreken in Arnhem maar beschikt nog steeds over de no-nonsense en nuchtere instelling van een achterhoeker.


Sien Wassenaar
Social media & content marketeer

Met een flinke portie ervaring op het gebied van social media management, online marketing en communicatie en roots in videoproductie, is Sien allround specialist op het gebied van online marketing. Ze heeft een chronische honger naar de ontwikkeling van onderscheidende, prikkelende SEO-proof content (in welke vorm dan ook) en een neusje voor innovatieve online marketingmiddelen. Sien is sterk in de creatie van (premium) content, het schrijven van pakkende, prikkelende blogartikelen en social posts. Ze zet haar kennis en ervaring graag in om opdrachtgevers te helpen meer leads te generen, een positieve(re) klantervaring te creëren en meer zichtbaarheid voor organisaties of merken te realiseren.

Sien woont in Arnhem samen met Anne-Jan, chef Barista bij Sugar Hill en is moeder van Fiene (2013).

Over Rooza Online Marketing

Rooza Online Marketing is specialist in het opzetten, beheren en optimaliseren van winstgevende online marketing campagnes. Wij vormen een kleinschalig ‘full-service’ online marketing bureau en werken met veel plezier en passie aan het verbeteren van online resultaten van opdrachtgevers door het hele land (en soms daarbuiten). 

Onze opdrachtgevers kenmerken zich door de ambitie om online presence naar een hoger plan te tillen met als doel het structureel genereren van meer aanvragen / omzet of zichtbaarheid.

Meetbaar resultaat uit online marketing

Voor opdrachtgevers in verschillende branches (zowel B2B als B2C) wordt SEA (o.a. Google Ads, Bing) SEO en Social Media Advertising ingezet. Hiermee zijn deze maand (24 dagen) 541 contact- en offerte aanvragen (leads) gerealiseerd. Voor de webshops zorgden de campagnes voor €30941 extra directe omzet.
Laatste update: 18 uur geleden.

 

Benieuwd wat samenwerken met Rooza Online Marketing voor onze opdrachtgevers betekent? Lees de interviews

Rooza Online Marketing is gevestigd in een fraai monumentaal pand: het voormalige postkantoor te Velp (bij Arnhem). U bent hier op afspraak van harte welkom.

Contactgegevens

Adres:
Hoofdstraat 29
6881TB Velp

E-mail: info@rooza.nl
Telefoon: 026-2062150

Contactformulier


Bericht