Over Rooza Online Marketing

Meetbaar resultaat uit online marketing

Voor opdrachtgevers in verschillende branches (zowel B2B als B2C) wordt SEA (o.a. Google Ads, Bing) SEO en Social Media Advertising ingezet. Hiermee zijn deze maand (19 dagen) 451 contact- en offerte aanvragen (leads) gerealiseerd. Voor de webshops zorgden de campagnes voor €13321 extra directe omzet.
Laatste update: 3 uur geleden.

 

Rooza Online Marketing is specialist in het opzetten, beheren en optimaliseren van winstgevende online marketing campagnes.

Voor uiteenlopende opdrachtgevers en in verschillende branches (zowel B2B als B2C) wordt zoekmachinemarketing (o.a. Google Adwords, SEA, SEO) en Social Media Advertising strategisch en effectief ingezet voor het succesvol maken en houden van bedrijven, websites en webshops.


Tim Rooza (eigenaar)
Online marketing specialist

Als online marketing specialist krijg ik energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die ik voor – of samen met – mijn opdrachtgevers realiseer. Dankzij ruime ervaring op verschillende deelgebieden binnen online marketing zorg ik ervoor dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij zet ik verschillende middelen in zoals o.a. Google Adwords (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Ik woon in Velp (bij Arnhem), vader van Twan (2014) en Lukas (2015).

Lian van Doorn
Online marketeer

Lian is gespecialiseerd in doelgroeptargeting en social media beheer. Met haar ervaring op het gebied van marketing en online contentcreatie stelt ze communicatieplannen en marketingstrategieën op. Ze zorgt ervoor dat bezoekers hun weg vinden naar producten die passen bij hun interesses. Dit doet ze door middel van pakkende campagnes, goed gekaderde doelgroepen en door het analyseren van behaalde resultaten. Het is haar doel om een zo relevant mogelijk publiek te enthousiasmeren en met behulp van onder andere Facebook-Advertising, Email-marketing en Analytics te betrekken bij het aanbod van opdrachtgevers.


Alle artikelen op deze website zijn geschreven op basis van vraagstukken en/of ontwikkelingen waarmee wij in ons dagelijks werk in aanraking komen. Sommigen zijn ook gepubliceerd op bekende marketing weblogs zoals Frankwatching.nl en Twinkle Magazine.

Benieuwd wat samenwerken met Rooza Online Marketing voor onze opdrachtgevers betekent? Lees de interviews

Op de hoogte blijven? Kies voor het inschrijven op de nieuwsbrief of neem contact op.

Contactgegevens

Rooza Online Marketing is gevestigd in een fraai monumentaal pand: het voormalige postkantoor te Velp (bij Arnhem). U bent hier op afspraak van harte welkom.

Adres:
Hoofdstraat 29
6881TB Velp

E-mail: info@rooza.nl
Telefoon: 026-2062150

Contactformulier


Bericht