Over mij

Als freelance online marketing specialist krijg ik energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die ik voor – of samen met – mijn opdrachtgevers realiseer. Dankzij ruime ervaring op verschillende deelgebieden binnen online marketing zorg ik ervoor dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij zet ik verschillende middelen in zoals o.a. Google Adwords (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Ik woon in Velp (bij Arnhem), vader van Twan (2014) en Lukas (2015), en werkzaam als freelance online marketing specialist. Daarnaast ben ik trots onderdeel van het team online specialisten bij Lupa Marketing (dé go-to place m.b.t. inbound/content marketing én officieel HubSpot partner).

Alle artikelen op deze website zijn geschreven op basis van vraagstukken en/of ontwikkelingen waarmee ik in mijn dagelijks werk mee in aanraking kom. Sommigen zijn ook gepubliceerd op bekende marketing weblogs zoals Frankwatching.nl en Twinkle Magazine.

Op de hoogte blijven? Download mijn App (Android én IOS) of neem contact op.

Meetbaar resultaat uit online marketing

Voor opdrachtgevers actief in verschillende branches en voor uiteenlopende doelgroepen (zowel B2B als B2C) zet ik Google Adwords, SEO en Social Media (o.a. Facebook, Instagram & LinkedIn) marketing in. Hiermee zijn deze maand (18 dagen) 237 contact- en offerte aanvragen (leads) gerealiseerd. Voor de webshops zorgden de campagnes voor €13400 extra directe omzet.
Laatste update: 23 uur geleden.

 

Contact

Vraag, opmerking, suggestie of een klus? Neem contact op!

Ik sta open voor belletjes, whatsappjes en old-fashioned SMSjes: 06-14505006.
Natuurlijk kan je ook mailen naar tim@rooza.nl,of vul het contactformulier in.


Bericht