Over mij

Als freelance online marketing specialist krijg ik energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die ik voor – of samen met – mijn opdrachtgevers realiseer. Dankzij ruime ervaring op verschillende deelgebieden binnen online marketing zorg ik ervoor dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij zet ik verschillende middelen in zoals o.a. Google Adwords (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Ik woon in Velp (bij Arnhem), vader van Twan (2014) en Lukas (2015), en werkzaam als freelance online marketing specialist. Daarnaast ben ik trots onderdeel van het team online specialisten bij Lupa Marketing (dé go-to place m.b.t. inbound/content marketing én officieel HubSpot partner).

Alle artikelen op deze website zijn geschreven op basis van vraagstukken en/of ontwikkelingen waarmee ik in mijn dagelijks werk mee in aanraking kom. Sommigen zijn ook gepubliceerd op bekende marketing weblogs zoals Frankwatching.nl en Twinkle Magazine.

Op de hoogte blijven? Download mijn App (Android én IOS) of neem contact op.


LinkedIn

Tim Rooza
Online Marketing Specialist
Nijmegen Area, Netherlands | Internet
Samenvatting

Als Online Marketing Specialist ben ik performance driven & ROI minded. Ik word blij van het aantoonbaar verhogen van online leads, sales en loyaliteit.

Neem contact op via tim@rooza.nl of 06-14505006 - https://rooza.nl

Ervaring
Online Marketing Specialist (2016 - Huidig)
Freelance

Als freelance online marketing specialist krijg ik energie van elke lead, contactaanvraag of online verkoop die ik voor - of samen met - mijn opdrachtgevers realiseer. Dankzij ruime ervaring op verschillende deelgebieden binnen online marketing zorg ik ervoor dat kansen gesignaleerd en verzilverd worden. Daarbij zet ik verschillende middelen in zoals o.a. Google Adwords (SEA), zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media, Videomarketing, E-mailmarketing en Conversieoptimalisatie.

Ik ben performance driven & ROI minded. Ik word blij van het aantoonbaar verhogen van online leads, sales en loyaliteit. Neem contact op via tim@rooza.nl of 06-14505006

Online marketeer (2016 - Huidig)
Lupa.Marketing
Public Company, 2-10, Marketing en reclame

Lupa biedt marketing-as-a-service voor start ups en techbedrijven. We zorgen ervoor dat prospects naar jou toe komen. Dat ze je weten te vinden. We voeden ze met informatie, zodat ze zich vertrouwd voelen met jouw bedrijf en oplossingen. En we helpen je bij het converteren van deze leads.