Verloskundig Centrum Puur Vroedvrouwen

Interview met Ellen Paschek. Verloskundige en mede-praktijkhoudster van verloskundige praktijk PUUR vroedvrouwen in Arnhem.

Bloggen? Vloggen? Ellen Plaschek zou het graag doen. Alleen komt het er niet van. Te weinig tijd. Ondertussen weet ze wel hoe belangrijk het is om ook online goed zichtbaar te zijn. Ze is dan ook blij dat Rooza Online Marketing de digitale promotie van PUUR Vroedvrouwen verzorgt.

Twintig minuten. Langer mag het voor PUUR Vroedvrouwen niet kosten om bij het huis van een klant te komen. “We moeten inderdaad rekeningen houden met de aanrijdtijd”, bevestigt Ellen. “Als iemand bijvoorbeeld in Utrecht woont, mogen we haar niet helpen. Het heeft dan ook weinig zin om daar promotie te maken. In de online marketing ligt onze focus dan ook op Arnhem en de directe omgeving.”

Best ingewikkeld
“Binnen onze praktijk was ik altijd al degene die berichten op onze Facebook-pagina plaatste”, vervolgt ze. “Maar ik heb verder helemaal geen ervaring met online marketing. Eerlijk gezegd, vind ik het ook best ingewikkeld. Ik ben opgeleid als verloskundige. Dat is mijn werk. Maar als medepraktijkhoudster ben ik natuurlijk ook een ondernemer. En online marketing hoort daar ook bij. Onze concurrenten waren op dat vlak al behoorlijk actief, dus we konden niet achterblijven.”

 IN DE ONLINE MARKETING LIGT DE FOCUS OP ARNHEM EN DIRECTE OMGEVING

De begeerde nummer-één-positie
“Lokaal bovenaan de zoekresultaten komen, gaat natuurlijk niet vanzelf”, weet ook Ellen. Daar is veel meer voor nodig dan regelmatig een bericht op Facebook posten. In 2013 schakelde PUUR Vroedvrouwen dus Rooza Online Marketing in. Sindsdien hebben SEO, verbeteringen van de website en lokale online marketingcampagnes het gewenste resultaat opgeleverd. “Lokaal zijn we nu echt veel beter vindbaar”, benadrukt Ellen. “Op het vlak van online marketing gaan de ontwikkelingen momenteel snel. En onze concurrenten zitten natuurlijk ook niet stil. Toch lukt het ons nu regelmatig om de nummer-één-positie te pakken.”

LOKAAL ZIJN WE NU ECHT VEEL BETER VINDBAAR


Ook samenwerken met Rooza Online Marketing?

Goed plan! Neem contact met ons op en ontdek hoe wij de online prestaties van uw onderneming gaan verbeteren.

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Lees in deze interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Drukenbestel.nl
Van google-campagnes tot emailmarketing, en van social media tot het responsive maken van de website.
NetRom
B2B Leadgeneratie online marketingstrategie middels SEO, Google Ads en Social Media.
Isogoed
Leadgeneratie middels Facebook marketing en Google Ads (SEA).
Makerpoint
Online marketing (o.a. SEA en Social Media Marketing) voor e-commerce webshop en fysieke vestigingen.
Verloskundig Centrum Puur Vroedvrouwen
Online marketing (o.a. SEO en SEA) voor Verloskundig Centrum PUUR Vroedvrouwen.