Isogoed

Interview met Lammert Prakken. Directeur van Isogoed, leverancier van o.a. zonnepanelen.

In de emailbox van IsoGoed rollen er dagelijks vijf tot tien leads binnen. Automatisch. Het geheim? Adverteren op Facebook en Google. Maar dan wel op zo’n manier dat de ideale klant zich meteen in zo’n advertentietekst herkent.

Aanbellen en de bewoners informeren over de besparing die ze kunnen realiseren als ze zonnepanelen op hun dak zouden plaatsen. Voor IsoGoed is dat nog altijd de meest effectieve manier om nieuwe klanten te werven. “Daarbij werkt ook mond-tot- mondreclame heel goed”, weet Lammert.

Online kansen
Toch begon er op een gegeven moment iets te knagen. “Doordat we niet aan online marketing deden, lieten we kansen liggen. We hebben nog een tijdje leads ingekocht. Maar dan is prijs het belangrijkste”, benadrukt Lammert. “Je moet dan dus eerst nog de nodige weerstand van een potentiële klant zien weg te nemen.”

Doorlopende leadgeneratie
“Als we mensen via een online advertentie een vrijblijvende berekening aanbieden, levert dat ongetwijfeld veel respons op”, voorspelde Tim van Rooza Online Marketing tijdens een kennismakingsgesprek in oktober 2017. Daarna ging het los. Met behulp van Facebook-advertenties startte er een doorlopende leadgeneratiecampagne. Daarnaast verschenen er advertenties op Google.

“TOT DUSVER HEEFT DEZE AANPAK AL MEER DAN DUIZEND KWALITATIEF GOEDE LEADS OPGELEVERD.”

Krachtige kernboodschap
“Benieuwd of zonnepanelen in uw situatie een hoge besparing oplevert? Op basis van uw adresgegevens maken we een gratis vrijblijvende berekening!” Dat is de krachtige kernboodschap van de online advertenties van IsoGoed. En dat werkt: tot dusver heeft deze aanpak al meer dan duizend kwalitatief goede leads opgeleverd.

En hoe Lammert in contact kwam met Rooza Online Marketing? “Via een Facebook-advertentie”, lacht hij. “Dat bewijst dus meteen al hoe goed ze daarin zijn.”


Ook samenwerken met Rooza Online Marketing?

Goed plan! Neem contact met ons op en ontdek hoe wij de online prestaties van uw onderneming gaan verbeteren.

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Lees in deze interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

indebuurt.nl (onderdeel van DPG Media)
Google Ads, Bing Ads, LinkedIn Lead Ads, Facebook Lead Ads, Analyse & Rappportage
Dartshop Leiden
Google Ads, Google Shopping, E-commerce, Analyse & Rappportage
Maag Lever Darm Stichting
Conversieoptimalisatie, Dashboarding & Analytics
Drukenbestel.nl
Van google-campagnes tot emailmarketing, en van social media tot het responsive maken van de website.
NetRom
B2B Leadgeneratie online marketingstrategie middels SEO, Google Ads en Social Media.
Makerpoint
Online marketing (o.a. SEA en Social Media Marketing) voor e-commerce webshop en fysieke vestigingen.
Verloskundig Centrum Puur Vroedvrouwen
Online marketing (o.a. SEO en SEA) voor Verloskundig Centrum PUUR Vroedvrouwen.