Drukenbestel.nl

Interview met Mark de Lange. CEO van Drukenbestel.nl. Drukenbestel.nl heeft meer dan 70 jaar ervaring met drukwerk.

Door de digitalisering staan de marges binnen de drukwerkwereld flink onder druk. De oplossing? Een goede niche zoeken en daarbij zelf ook optimaal gebruikmaken van de digitale mogelijkheden, waaronder de inzet van online marketing. En dat is dan ook precies de weg die Mark gekozen heeft.

Rooza Online Marketing helpt op alle vlakken met online marketing: van google-campagnes tot emailmarketing, en van social media tot het responsive maken van de website.

Stickers. Dat is waar Drukenbestel.nl zich in gespecialiseerd heeft. En stickers zijn bij dit in het Gelderse Elst gevestigde bedrijf dan ook in alle soorten en maten verkrijgbaar. “Ik ben van oorsprong softwareontwikkelaar”, vertelt Mark. “En mijn ouders hadden een drukwerkbedrijf. Vanaf 2001 heb ik mijn IT-achtergrond gebruikt om hun bedrijf verder uit te bouwen. Dat ondernemerschap vond ik zo leuk dat ik in 2006 het bedrijf van mijn ouders heb overgenomen.”

Ondergeschoven kindje
“Door de digitalisering kwam de markt steeds meer onder druk te staan”, weet hij maar al te goed. “Ik zag hoe andere drukkerijen in een neerwaartse spiraal terechtkwamen. Het hielp dat we ons in stickers hebben gespecialiseerd en dat ik bedrijven kan helpen om onze drukwerksoftware aan hun systemen te koppelen. Ondertussen was verkoop en marketing wel een ondergeschoven kindje.”

ik weet zeker dat rooza online marketing voor een groot deel aan de groei heeft bijgedragen’

Om de tafel zitten
“Ik ging dus op zoek naar een online marketingbureau. Maar dan wel naar een bureau in de buurt, want ik wil regelmatig met iemand om de tafel kunnen zitten. Via Google kwam ik op de website van Rooza Online Marketing terecht. Zij helpen mij nu op alle vlakken met de online marketing: van Google-campagnes tot emailmarketing, en van social media tot het responsive maken van de website.”

Goede stok achter de deur
“Elke maand zit hier een specialist van Rooza Online Marketing een dag op kantoor. Voor mij is dat ook een goede stok achter de deur. Op zo’n dag kunnen we aan verschillende zaken werken. Dat is heel breed. Zo hebben we vorig jaar de online marketing aangepast aan de AVG, de nieuwe privacywetgeving. Dat had ik echt niet zelf kunnen doen.”

Inzichten dankzij maandelijkse rapportages
“Momenteel werken we aan de flow van de website”, vervolgt hij. “Die moet echt beter. Dat zien we ook terug in de maandelijkse rapportages die ik van Rooza Online Marketing krijg. Veel bezoekers gaan direct naar de bestelpagina, maar bestellen vervolgens telefonisch of via de mail. Dat geeft dus wel aan dat de informatie op de bestelpagina nogal overweldigend is. Het is prettig om daar advies over te krijgen.”

Een heel goed jaar
En wat al die inspanningen opleveren? “Vorig jaar hadden we een heel goed jaar. Dat kwam ook vanwege de goede economie en het feit dat bestaande klanten meer bestellen”, nuanceert Mark. “Maar ik weet zeker dat de hulp van Rooza Online Marketing voor een groot deel aan die groei heeft bijgedragen.”


Ook samenwerken met Rooza Online Marketing?

Goed plan! Neem contact met ons op en ontdek hoe wij de online prestaties van uw onderneming gaan verbeteren.

Meer klantervaringen

Rooza Online Marketing heeft bij veel organisaties, groot en klein, in uiteenlopende branches en sectoren de online resultaten verbeterd. Lees in deze interviews wat de samenwerking met Rooza Online Marketing voor deze opdrachtgevers betekent.

Maag Lever Darm Stichting
Conversieoptimalisatie, Dashboarding & Analytics
Drukenbestel.nl
Van google-campagnes tot emailmarketing, en van social media tot het responsive maken van de website.
NetRom
B2B Leadgeneratie online marketingstrategie middels SEO, Google Ads en Social Media.
Isogoed
Leadgeneratie middels Facebook marketing en Google Ads (SEA).
Makerpoint
Online marketing (o.a. SEA en Social Media Marketing) voor e-commerce webshop en fysieke vestigingen.
Verloskundig Centrum Puur Vroedvrouwen
Online marketing (o.a. SEO en SEA) voor Verloskundig Centrum PUUR Vroedvrouwen.